Jampun kotisivut
Etusivu valokuvat & videot blogi keskustelu golf Sisäänkirjautuminen
Rekisteröinti
Tervetuloa rekisteröitymään Kalske.Com käyttäjäksi. Tämä rekisteröinti ei velvoita sinua mihinkään, eikä maksa mitään. Rekisteröinti antaa mahdollisuuden personoida sisältöä juuri sinulle.

Täyttämällä oheisen rekisteröintilomakkeen saat valitsemasi tunnuksen voimaan. Tämän jälkeen voit kirjautua järjestelmään uudella tunnuksellasi.

Perustiedot
Pakollista perustietoa käyttäjästä
Nämä tiedot ovat ne pakolliset vähimmäistiedot joilla käyttäjä voidaan perustaa. 
 
Käyttäjätunnus 
Max 15 mrk Käyttäjätunnus on tunnus jolla kirjaudut järjestelmään. Käyttäjätunnuksen on hyvä olla niin lyhyt ja kuvaava että muistat sen hyvin.Hyviä käyttäjätunnuksia ovat esim. etu- tai kutsumanimi. Muista, että isot ja pienet kirjaimet ovat tietokoneelle eri asia. Tunnuksen kirjoitusasu on oltava sama kuin nyt aina sisäänkirjauduttaessa.

Salasana
Salasana uudestaan
Max 15 mrk Salasanaa ei kaijuteta näytölle, jottei se paljastuisi muille, jotka saattavat olla seurassasi juuri nyt. Koska et näe kirjoitatko salasanasi oikein sinun pitää antaa se kaksi kertaa. Myös salasanassa isot ja pienet kirjaimet merkitsevät.
Sähköpostiosoite
  Sähköpostiosoite on pakollinen tieto. Jos unohdat salasanasi voit nollata salasanasi sähköpostitse. Tilin aktivointi vaatii voimassa olevan ja toimivan sähköpostiosoitteen.
Lisätiedot
Vapaaehtoista lisätietoa
Tähän voit halutessasi täyttää lisätietoja. Lisätiedot kuitenkin selventävät kenelle käyttäjätunnus oikeasti kuuluu. Lisäksi tulevaisuudessa, kun/jos laajennan sivustojen toiminnallisuutta saattaa nämäkin tiedot tulla tarpeeseen. Niiden täyttäminen on siis vapaaehtoista ja vaikuttaa korkeintaan käyttöoikeustasoosi. 
 
Kotisivun osoite
Voit antaa kotisivusi osoitteen, jos haluat lisää kävijöitä kotisivullesi.

Etunimi
Sukunimi
Katuosoitte
Postinumero ja kaupunki
Puhelinnumero
Max 30 mrk Yksilöivää tietoa sinusta. Näiden tietojen avulla voimme yhdistää nimimerkin johonkin oikeaan henkilöön
Lähetä
Muutama valinta ja tietojen lähetys
Lähetä päivitysinfoa
Jos valitset tämän lähetetään sinulle toisinaan sähköpostiin tietoa sivuston päivityksistä tai muuta infoa.

Yhteystiedot luetteloon
Yhteystietosi näkyvät yhteystietotaulukossa. Tämä taulukko ei tule ikinä näkymään julkisilla sivuilla vaan se näkyy ainoastaan valikoidulle joukolle Kalske.Com käyttäjiä. Eli jos et tunne minua, enkä minä sinua ei tällä valinnalla ole mitään merkitystä, koska sinä et kuulu silloin siihen valittuun joukkoon...

Viesti Jampulle
Tähän voit kirjoittaa mitä mieleesi juolahtaa. Eli tämä viesti menee Jampulle. Jos kaipaat jotakin tiettyjä oikeuksia tms. niin tämä on hyvä paikka ilmaista se.

Lähetä -nappia painamalla lähetät rekisteröintitiedot palvelimelle ja saat tunnuksesi käyttöön. Onnistuneen lähetyksen jälkeen voit kirjautua sisään uusilla tunnuksillasi vaikka heti.

Kotisivulle Yhteystiedot Palaute Sisäänkirjautuminen